COVID-19 stänger ner England

2020-03-24
De rådande omständigheterna runt om i världen har tvingat ansvariga att stänga ner "icke-nödvändiga" verksamheter och i England stänger flera motorcykelverksamheter och det kan bli problem att få fram reservdelar till din motorcykel längre fram i vår.

Flera av våra engelska leverantörer har meddelat att de stänger ner helt eller delvis tills dess regeringen meddelar att man anser det säkert att röra sig ute utan risk för smitta. Vi har inte kommit dit än men man måste räkna med att detta även kommer till att hända i Sverige.
På Classic MC har vi förberett oss och våra lager är välfyllda, vi kommer att försöka leverera till er så länge det går och det finns saker på hyllorna. Tänk bara på att det finns många som behöver delar så vi ser helst att ni inte börjar hamstra, skulle detta hända kan flera av våra kamrater kanske inte ta ut sin motorcykel iår.

En förändring kommer att ske direkt.
Då vår butik inte klarar 2-metersregeln så stänger vi ner den tillsvidare. Om du ändå önskar hämta dina delar på plats så måste du ringa först så löser vi det.

Med önskan om en frisk framtid på vägarna till alla där ute

Bo "Moltke" Andersen
Classic MC Sweden